Büyük Fuat Paşa Ortaokulu

Belgegeçer : 0
WEB http://buyukfuatpasaortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Merkez Mah. Sokullu Mehmet Paşa Cad. No 67/1 Gaziosmanpaşa / İSTANBUL
VİZYON : Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
MİSYON : Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
BAŞARILAR : 2016/2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BADMINTON KÜÇÜK ERKEKLER TAKIMI İSTANBUL 1.Sİ
Rehber Öğretmen : 0
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0